Zwanger

Je bent zwanger, gefeliciteerd! Laat dit bijzondere moment vastleggen om voor altijd een herinnering te hebben aan deze bijzondere periode. We plannen de shoot als je tussen de 32 en 35 weken zwanger bent. Voor de zwangerschapsshoot kiezen we samen een mooie locatie. Tijdens de shoot ligt de nadruk op je buik. Ik maak close-up foto’s van je buik, foto’s samen met je partner en als jullie al kinderen hebben, dan natuurlijk ook met de kinderen!

Newborn

Die eerste momenten met je pasgeboren baby, die wil je niet vergeten. Laat ze vastleggen tijdens een newbornshoot bij je thuis. Ik neem hiervoor alle tijd. Soms hebben de kleintjes nog een knuffel nodig, of een voeding en daar moet alle tijd voor zijn vind ik. Ik maak foto’s van je baby alleen, daarbij leg ik ook alle details vast, zoals haartjes, handjes, voetjes, etc. Maar ik maak natuurlijk ook foto’s met mama, papa en eventuele broertjes/zusjes. En de gezinsfoto mag natuurlijk niet ontbreken!

Gezin/familie

Op de foto met de hele familie, je eigen gezin of alleen een mooie foto van de kinderen. Tijdens een gezinsshoot op een mooie buitenlocatie is alles mogelijk. We prikken samen een datum, zodat iedereen kan. Ook kiezen we samen een locatie waar we alle ruimte hebben om mooie foto’s te maken. Ik hou niet van statige beelden, waarbij iedereen persé in de camera moet kijken. Ik fotografeer in een ongedwongen sfeer zodat de meest spontane beelden ontstaan. 

ZWANGER

Op een mooie buitenlocatie of bij je thuis

Tussen de 32e en 35e week

Ook foto’s met partner/gezin

Minimaal 25 foto’s in hoge resolutie

Bewerkt in lightroom

NEWBORN

Bij je thuis

Tussen de 2e en 5e week

Ook foto’s met papa/mama/gezin

Minimaal 25 foto’s in hoge resolutie

Bewerkt in lightroom

GEZIN/FAMILIE

Op een mooie buitenlocatie

Hele familie, eigen gezin, alleen de kinderen

Per extra gezin €15,- toeslag

Minimaal 25 foto’s in hoge resolutie

Bewerkt in lightroom

MINISHOOT

Bij alle shoots (behalve familieshoots) kun je ook kiezen voor een mini shoot

Kosten: €50,- 

Duurt ongeveer 30 minuten

15 foto’s in hoge resolutie

Bewerkt in lightroom

Cadeaubon

Wil je een shoot cadeau geven?

Ik heb cadeaubonnen! 

Leuk om te geven, leuk om te krijgen

Kosten: de prijs van de shoot + evt reiskosten 

De prijzen van de shoots zijn inclusief BTW. Ik bereken een reiskostenvergoeding van €0,18 per km wanneer de afstand vanaf Hengelo meer is dan 20km. Dit bereken ik op de kortste route via de routeplanner van de ANWB.

 
Wil je meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met me op