Welkom

Ik ben Anouk

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. Ik ben Anouk Masselink, vrouw van Alwin en mama van Isa, Tijn en Mick.

Naast lesgeven aan kleuters is mijn grote passie fotograferen. Een foto zet de tijd even stil en zorgt voor een blijvende herinnering.

Tien jaar geleden kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera en sindsdien heb ik al vele foto’s mogen maken. Eerst alleen van de kinderen, later van vrienden en familie en in 2019 heb ik – ANOUKfotografie – ingeschreven bij de KvK en mag ik vele gezinnen blij maken met mijn werk. En dat vind ik zóóó leuk. Ik ga altijd met een glimlach op mijn gezicht weg bij de shoots en vind het een feestje om de foto’s af te leveren!

Ik fotografeer met name alles rondom de zwangerschap, baby’s en familie. Daarbij hou ik van een ongedwongen sfeer en spontane foto’s. Dit kan bij je thuis, maar ook op een mooie buitenlocatie. Ik probeer mensen vast te leggen zoals ze zijn en heb oog voor detail. Heb je nou een andere wens, laat het gerust weten, ik sta overal voor open en kijk naar de mogelijkheden!

Wil je meer weten over mijn stijl? Bekijk dan eens mijn portfolio op de site of ga naar mijn Instagram- of Facebookpagina.

Ik hoop je snel te zien!

Liefs Anouk