Wij hebben bij Anouk een zwangerschapsshoot gedaan en een newbornshoot. Anouk is een superfijne fotografe! Met een eigen, unieke stijl en dat zie je terug in prachtig mooie foto’s! Ze is professioneel, rustig en dat zie je terug in haar werk. We gaan je zeer zeker onthouden voor de toekomst!

Elmar en Ilse

In een gezellige, ongedwongen sfeer werden er mooie, lieve, vrolijke en stoere foto’s gemaakt!

Sanne

Anouk is in februari 2019 bij ons thuis geweest voor een newbornshoot van onze zoon, die toen 5 weken oud was. We kijken er heel positief op terug. We werden goed op ons gemak gesteld. Anouk nam ruim de tijd om de mooiste plekjes in huis te zoeken en had veel geduld met ons en onze zoon. We kregen netjes van tevoren een berichtje met wat praktische dingen waar we aan konden denken (bijv. kleuren die mooi waren om te dragen, effen achtergrond, enz.) De foto’s werden snel bewerkt en waren een paar dagen later al in ons bezit! Ze zijn echt schitterend geworden, een aantal hangen nu groot in ons huis. Dank je wel Anouk!

Thijs en Sabine

Wij vonden het een hele fijne en mooie shoot. Anouk had alle geduld met ons kleine mannetje, waardoor de kleine ook heel tevreden was. Alles ging ook heel vloeiend. Wij konden ook onze eigen ideeën in de shoot verwerken, wat wij als heel prettig hebben ervaren. Wij zullen Anouk dan ook zeker aanraden!

Christa

Wij hebben de newbornshoot cadeau gekregen en geen idee wat wij er van konden verwachten. Maar wat hebben wij een fantastisch mooie middag gehad. Onze Liv is de gehele shoot klaar wakker geweest en geen enkel moment heeft ze de shoot als vervelend ervaren. Anouk ging super lief en spontaan om met Liv, ons en onze hond Kaya. Gelijk ’s avonds al een aantal foto’s gekregen en een paar dagen later de rest. Stuk voor stuk super gave foto’s… Anouk is een echte aanrader!!

Mabel en Joris

Anouk heeft bij ons een newbornshoot gedaan van onze tweede zoon, waarbij ook zeker oog was voor onze eerste zoon. Een rustige, gezellige en spontane shoot waarbij ze echt oog heeft voor de kinderen. Want een peuter van bijna 2 jaar die niet op de foto wil er toch zo mooi op krijgen is een hele kunst. Bij Anouk gaat dit vanzelf en spontaan waardoor mijn zoontje snel ‘ontdooide’ en het erg gezellig werd.  We hebben prachtige, waardevolle foto’s mogen ontvangen van ons gezin. Een aanrader voor ieder gezin! Oog voor detail, vakkundig, relaxed, gezellig en spontaan omschrijft het werk van Anouk het beste naar ons idee. Bedankt! 

Kim

Super mooie foto’s! En neemt ook alle tijd voor onze 2 jarige die geen tijd had voor een foto! 

Simone

Anouk maakt prachtige foto’s! Tijdens de fotoshoot gaat ze erg ontspannen en vakkundig te werk. Ondanks het grauwe weer zijn de foto’s vrolijk en mooi belicht. Anouk stuurde dezelfde avond een preview en stuurde alle foto’s volgens afspraak binnen een week op. Een blijvende herinnering voor ons en voor Sara!

Anne

Super leuke zwangerschapsshoot gehad met een mooi resultaat. Anouk neemt de tijd voor je zodat je ontspannen op de foto kan gaan, ook wanneer dit niet zo je ding is! Ze maakt waar wat ze zegt. De foto’s waren super snel klaar 🙂 Ik zou Anouk zeker aanbevelen. We gaan ook zeker aan je denken voor de newbornshoot!

Marleen

Wauw! Ik kan niets anders zeggen als we de foto’s zien van ons kleine meisje. We krijgen ontzettend veel complimenten over het resultaat. Een fotoshoot (in een studio) leek ons altijd ongemakkelijk maar doordat Anouk bij je thuis komt, blijf je in je eigen vertrouwde setting. Tel daarbij op dat Anouk een leuke, spontane en warme dame is die je graag in huis hebt. We vonden de shoot dan ook heel ongedwongen en relaxed. Anouk nam ook alle tijd om zoveel mogelijk mooie foto’s te schieten. Ze heeft oog voor detail en weet precies de goede beelden vast te leggen. Het is een prachtige herinnering aan die fijn newborn tijd.

Aaron en Merel

Een super leuke en persoonlijke shoot gehad! Anouk zorgde ervoor dat wij, maar met name Bram zich fijn voelde tijdens de shoot. Niets moest en alles kon. Ook van de oudste, die absoluut geen zin had, hebben we zelfs super leuke foto’s. De ontvangen foto’s waren mooi nabewerkt. Het gaat moeilijk worden een keuze te maken voor in het fotoboek. Ik kan door de warme, persoonlijke en professionele aandacht Anouk iedereen aanbevelen!

Mark en Tessa

Anouk maakt erg leuke foto’s. Ze speelt op de baby in, waardoor je erg spontane foto’s krijgt. Vraagt naar je wensen. Resultaten zijn erg mooi en hele mooie details!

Liane

Tijdens de mini-herfststoot wist Anouk mijn dochtertje zonder moeite op haar gemak te stellen. Op een fantastische plek op de hei van het Hulsbeek heeft ze prachtige foto’s gemaakt, die ik al na een paar dagen digitaal kreeg. Een mooi cadeau voor de jarige papa!

Mariska

Wij hebben nog niet eerder een newbornshoot laten doen bij een van onze kids, Anouk haar foto’s zagen er zo mooi uit, dat wij dit ook wouden laten doen nok pas 4e kindje. Afgelopen zondag was ze er! Het was gezellig en spontaan! Wij zijn heel erg blij met het resultaat, ze staan er alle 4 zo mooi natuurlijk op… we willen heel graag als de kleine meid wat groter is opnieuw foto’s laten maken! 

Martine

Heel blij met de mooie foto’s van ons gezin! De shoot verliep goed, ook met de kinderen. Anouk gaat heel rustig om met de kinderen, dat is erg prettig. Verder geeft ze goede aanwijzingen en is ze vriendelijk en erg gezellig. Zeker een aanrader! 

Jildou

Afgelopen zondag hebben wij met ons gezinnetje voor de lens gestaan bij Anouk. Ze had een super mooie locatie uitgezocht bij het water in Hengelo. Ze stelde ons op ons gemak en Anouk ging ook erg leuk met ons meisje van 11 maanden om. Een paar uur later leren we al een sneak preview en na een aantal dagen de bewerkte foto’s. Het zijn mooie plaatjes geworden, wij zijn blij! 

Sabine

Anouk maakt mooie foto’s, neemt alle tijd tijdens de newbornshoot. Anouk is een rustig persoon en zorgt ook voor een ontspannen sfeer. 

Joyce

Wij zijn erg blij met de foto’s die Anouk heeft gemaakt! Ze heeft alle tijd genomen en zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot. Dit is terug te zien op de foto’s, die van erg goede kwaliteit zijn! 

Melissa