In januari een mini loveshoot gehad bij Anouk. En deze is ons zo goed bevallen dat we er zelfs voor hebben gekozen dat Anouk onze bruiloft in september mag fotograferen en wij zijn er enorm blij mee dat ze dit wil doen! De sfeer op moment van foto’s maken is bij Anouk zo ontspannen en goed, niks moet alles mag! Alsof ze er haast niet bij is met de camera. Levert snel en zeer mooie foto’s af! Als persoon een gezellige en spontane vrouw! Kortom ANOUKfotografie is zeker een aanrader!!!

Arjan en Anouk

Naast een fijne juf voor onze oudste zoon is Anouk ook een goede fotografe! Ze neemt rustig de tijd en zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot. Dezelfde dag een preview ontvangen en binnen een week de prachtige foto’s. Super bedankt Anouk!

Priscilla

Anouk is een fijne fotograaf om mee te werken. Ze is professioneel en communiceert op een prettige manier. De prijs-kwaliteitverhouding is heel goed! Bij zowel de buitenlocaties als bij ons thuis weet ze mooie plekjes te vinden, waarop de foto’s het beste tot hun recht komen. Daarnaast is de snelle service heel fijn. Kortom, een echte aanrader als je jezelf, je kinderen/gezin, of grotere familie wilt vastleggen!

Martijn en Lisan

Wij hebben bij Anouk een zwangerschapsshoot gedaan en een newbornshoot. Anouk is een superfijne fotografe! Met een eigen, unieke stijl en dat zie je terug in prachtig mooie foto’s! Ze is professioneel, rustig en dat zie je terug in haar werk. We gaan je zeer zeker onthouden voor de toekomst!

Elmar en Ilse

Anouk maakt super mooie, echte foto’s. Geen overdreven geposeerde foto’s, maar heel natuurlijk. Ze doet het tijdens de shoot ook echt super leuk en heel relaxed! Een echte aanrader!

Kim

Bij een minishoot heeft Anouk prachtige foto’s gemaakt van ons gezin. Ze voelde de kids aan waardoor ze lekker zichzelf waren.  Leuke grapjes tussendoor hebben echt schitterende plaatjes opgeleverd. Wij hadden zelf niet verwacht dat dit met onze bengels zou lukken om 19 uur ’s avonds maar echt geweldige plaatjes die we thuis aan onze muur gaan hangen. Bedankt Anouk!

Nienke

In een gezellige, ongedwongen sfeer werden er mooie, lieve, vrolijke en stoere foto’s gemaakt!

Sanne

Een fotografe met wat extra liefde voor kinderen. Ideaal als je als gezin op de foto wilt!

Cathy

Anouk is een professioneel fotograaf die prachtige foto’s maakt! Het voelt als een leuk uitje om met haar op stap te gaan. We kregen de foto’s snel en zijn er zo blij mee!

Francisca

Anouk is in februari 2019 bij ons thuis geweest voor een newbornshoot van onze zoon, die toen 5 weken oud was. We kijken er heel positief op terug. We werden goed op ons gemak gesteld. Anouk nam ruim de tijd om de mooiste plekjes in huis te zoeken en had veel geduld met ons en onze zoon. We kregen netjes van tevoren een berichtje met wat praktische dingen waar we aan konden denken (bijv. kleuren die mooi waren om te dragen, effen achtergrond, enz.) De foto’s werden snel bewerkt en waren een paar dagen later al in ons bezit! Ze zijn echt schitterend geworden, een aantal hangen nu groot in ons huis. Dank je wel Anouk!

Thijs en Sabine

Wij vonden het een hele fijne en mooie shoot. Anouk had alle geduld met ons kleine mannetje, waardoor de kleine ook heel tevreden was. Alles ging ook heel vloeiend. Wij konden ook onze eigen ideeën in de shoot verwerken, wat wij als heel prettig hebben ervaren. Wij zullen Anouk dan ook zeker aanraden!

Christa

Wij hebben de newbornshoot cadeau gekregen en geen idee wat wij er van konden verwachten. Maar wat hebben wij een fantastisch mooie middag gehad. Onze Liv is de gehele shoot klaar wakker geweest en geen enkel moment heeft ze de shoot als vervelend ervaren. Anouk ging super lief en spontaan om met Liv, ons en onze hond Kaya. Gelijk ’s avonds al een aantal foto’s gekregen en een paar dagen later de rest. Stuk voor stuk super gave foto’s… Anouk is een echte aanrader!!

Mabel en Joris

Leuke shoot gehad, afspraken goed nagekomen. ’s Middags al een preview gekregen en de foto’s werden snel geleverd. Een aanrader om een shoot bij te boeken!

Wilco

Anouk heeft bij ons een newbornshoot gedaan van onze tweede zoon, waarbij ook zeker oog was voor onze eerste zoon. Een rustige, gezellige en spontane shoot waarbij ze echt oog heeft voor de kinderen. Want een peuter van bijna 2 jaar die niet op de foto wil er toch zo mooi op krijgen is een hele kunst. Bij Anouk gaat dit vanzelf en spontaan waardoor mijn zoontje snel ‘ontdooide’ en het erg gezellig werd.  We hebben prachtige, waardevolle foto’s mogen ontvangen van ons gezin. Een aanrader voor ieder gezin! Oog voor detail, vakkundig, relaxed, gezellig en spontaan omschrijft het werk van Anouk het beste naar ons idee. Bedankt! 

Kim

Super mooie foto’s! En neemt ook alle tijd voor onze 2 jarige die geen tijd had voor een foto! 

Simone

Anouk maakt prachtige foto’s! Tijdens de fotoshoot gaat ze erg ontspannen en vakkundig te werk. Ondanks het grauwe weer zijn de foto’s vrolijk en mooi belicht. Anouk stuurde dezelfde avond een preview en stuurde alle foto’s volgens afspraak binnen een week op. Een blijvende herinnering voor ons en voor Sara!

Anne

Super leuke zwangerschapsshoot gehad met een mooi resultaat. Anouk neemt de tijd voor je zodat je ontspannen op de foto kan gaan, ook wanneer dit niet zo je ding is! Ze maakt waar wat ze zegt. De foto’s waren super snel klaar 🙂 Ik zou Anouk zeker aanbevelen. We gaan ook zeker aan je denken voor de newbornshoot!

Marleen

Geweldige gezin shoot gehad. Anouk deed het heel leuk en de foto’s zijn prachtig (ik fotografeer zelf ook). Uitstekende prijs kwaliteit verhouding!

Jorrit en Jolijn

Anouk is zowel fotograaf als juf. Haar geduld (en flexibiliteit) komt bij een fotoshoot (en het plannen daarvan, sorry voor de wisselende slaapjes van onze Cas) enorm van pas. Ze is zo relaxt, kan de kinderen op een hele ongedwongen wijze fotograferen. Je krijgt een hele lading foto’s, mag zelf kiezen welke je wilt en ze is goed bereikbaar. Inmiddels al meerdere keren door Anouk foto’s laten maken en er zitten altijd pareltjes tussen. Thx Anouk, tot de volgende keer, zodra het weer mag van manlief 😉

Matthijs en Cathy

Anouk is een topper! Zojuist ben ik de foto’s aan het inlijsten die prachtig zijn bewerkt door Anouk. Ik krijg een warm gevoel bij het terugzien van de foto’s van ons kleine meisje. Anouk heeft hele pure foto’s gemaakt en ze wist emoties goed vast te leggen. Ze nam alle tijd en dat heeft prachtige foto’s opgeleverd! Dankjewel Anouk! 

Aaron en Merel

Wij hebben een hele fijne fotoshoot gehad met Anouk! Er was een ontspannen sfeer wat je zeker terugziet op de foto’s. We kregen dezelfde dag nog een kleine preview, wat voor ons nieuwsgierige mensen erg fijn is! We zijn super blij met het eindresultaat! 

Corinne

Een minishoot gehad bij Anouk. Het was superleuk! We voelden ons op ons gemak bij Anouk en ze had leuke ideeën voor de foto’s. We hebben de foto’s heel snel binnengekregen en zijn heel blij met het resultaat! Aanrader, bedankt Anouk! 

Marjon

Een zwangerschapsshoot laten doen door Anouk, er hing een fijne, ontspannen sfeer. Anouk geeft goede aanwijzingen, dit is fijn als je nog nooit eerder een fotoshoot hebt laten doen! Heel tevreden met het eindresultaat. Voor de newbornshoot maken we zeker nog een afspraak! 

Carina

Wij hebben onlangs een super leuke shoot gehad! Onze dochter zei na 5 minuten al; mama, ik vind deze fotoshoot veel leuker dan de vorige! (ik was iets te enthousiast met fotoshoots plannen) en wat hebben de kinderen zich vermaakt!! Al gauw waren ze in het water verdwenen terwijl we eigenlijk nog niet klaar waren. Maar ook daar heeft Anouk heel goed op ingespeeld!! Diezelfde avond hebben we nog een preview gekregen en die waren al super! En ook de rest van de foto’s; die we ook al snel binnen hadden, waren helemaal top! We kunnen nog wel even door blijven gaan, maar kortom: het was een super leuke avond, de kinderen (en wij) hebben genoten en de resultaten zijn super geworden!!

Sandra

Super lieve fotografe. De vooorspellingen voor onze buiten shoot leken niet zo best (regen). We zijn er toch voor gegaan en we hebben zo een uur in een mooi zonnetje staan poseren. Het was ongedwongen en een gezellig sfeertje. Anouk is heel goed met de kids en we hebben dan ook prachtige plaatjes al binnen een week ontvangen. Heel erg bedankt Anouk

Dominique

Een super leuke en persoonlijke shoot gehad! Anouk zorgde ervoor dat wij, maar met name Bram zich fijn voelde tijdens de shoot. Niets moest en alles kon. Ook van de oudste, die absoluut geen zin had, hebben we zelfs super leuke foto’s. De ontvangen foto’s waren mooi nabewerkt. Het gaat moeilijk worden een keuze te maken voor in het fotoboek. Ik kan door de warme, persoonlijke en professionele aandacht Anouk iedereen aanbevelen!

Mark en Tessa

Onlangs een shoot gehad. Anouk is toegankelijk, staat open voor eigen inbreng en heeft zelf natuurlijk ook genoeg ideeën en kennis. Wij hebben de shoot als zeer positief en gezellig ervaren. En wat leuk dat we ’s avonds al een preview kregen!! Wij zijn erg blij met de mooie, ontspannen foto’s. Nogmaals bedankt Anouk!

Nicole

Anouk maakt erg leuke foto’s. Ze speelt op de baby in, waardoor je erg spontane foto’s krijgt. Vraagt naar je wensen. Resultaten zijn erg mooi en hele mooie details!

Liane

Tijdens de mini-herfststoot wist Anouk mijn dochtertje zonder moeite op haar gemak te stellen. Op een fantastische plek op de hei van het Hulsbeek heeft ze prachtige foto’s gemaakt, die ik al na een paar dagen digitaal kreeg. Een mooi cadeau voor de jarige papa!

Mariska

Wij hebben nog niet eerder een newbornshoot laten doen bij een van onze kids, Anouk haar foto’s zagen er zo mooi uit, dat wij dit ook wouden laten doen nok pas 4e kindje. Afgelopen zondag was ze er! Het was gezellig en spontaan! Wij zijn heel erg blij met het resultaat, ze staan er alle 4 zo mooi natuurlijk op… we willen heel graag als de kleine meid wat groter is opnieuw foto’s laten maken! 

Martine

Heel blij met de mooie foto’s van ons gezin! De shoot verliep goed, ook met de kinderen. Anouk gaat heel rustig om met de kinderen, dat is erg prettig. Verder geeft ze goede aanwijzingen en is ze vriendelijk en erg gezellig. Zeker een aanrader! 

Jildou

Afgelopen zondag hebben wij met ons gezinnetje voor de lens gestaan bij Anouk. Ze had een super mooie locatie uitgezocht bij het water in Hengelo. Ze stelde ons op ons gemak en Anouk ging ook erg leuk met ons meisje van 11 maanden om. Een paar uur later leren we al een sneak preview en na een aantal dagen de bewerkte foto’s. Het zijn mooie plaatjes geworden, wij zijn blij! 

Sabine

Anouk maakt mooie foto’s, neemt alle tijd tijdens de newbornshoot. Anouk is een rustig persoon en zorgt ook voor een ontspannen sfeer. 

Joyce

Wij zijn erg blij met de foto’s die Anouk heeft gemaakt! Ze heeft alle tijd genomen en zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens de shoot. Dit is terug te zien op de foto’s, die van erg goede kwaliteit zijn!

Melissa